Osta liput ennakkoon

Varmista itsellesi helppo ja nopea sisäänpääsy ostamalla lippusi ennakkoon 20% edullisemmalla hinnalla!

Ennakkolipuilla pääset sisään myös nopeammin oman jonon kautta, ja saat valmiiksi ladatun maksukortin sekä tapahtuman lasin. Ennakkomyynnissä voit ostaa joko päiväkohtaisen lipun tai 3 päivän passin koko tapahtuman ajaksi. Lippukaupassamme on myös myynnissä kaikki erikseen ostettavat Tasting-tilaisuudet.

Lippukauppaan pääset tästä linkistä: https://olutexpo.fi/ennakkoliput/

HUOM!

SEAMCHIP järjestelmä toimittaa kaikki liput sähköpostilla tilausosoitteeseen. He eivät lähetä lippuja postitse. Ostettuasi liput pidä ne tallessa ja ota mukaasi tapahtumaan saapuessasi. Jos sinulla on kysyttävää lippuihin tai niiden toimitukseen liittyen ota yhteyttä suoraan lippujärjestelmän ylläpitäjään: info@seamchip.fi

Me tapahtuman järjestäjänä emme vastaa kyselyihin ennakkolippujen toimitusta.

 

Maksaminen tapahtumassa

Seamchip korteilla maksaminen tapahtumassa on nopeaa ja turvallista, korttisi myös pysyy tallessa kätevän kaulanauhan ansiosta. Sisään tullessasi saat kortin jolle on ladattu valmiiksi 25€ euroa saldoa, lisää saldoa voit ladata helposti lisää tapahtuman alueella. Kaikilla myyntitiskeillä on helppokäyttöiset kortinlukijat, joilla juomat sekä ruuat maksetaan kortilla olevalla saldolla. Alueella ei käy muut maksuvälineet ostamiseen.

Käyttämättömän saldon palautus

Tapahtumasta poistuessasi sinulla on vaihtoehtoina joko saada käteisenä välittömästi palautus käyttämättömästä saldostasi, tai voit lahjoittaa sen kätevästi hyväntekeväisyyteen. Meillä on OlutExpossa toista vuotta käytössä mahdollisuus lahjoittaa korttisi käyttämätön saldo valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle. Vaihtoehtoina on: Mannerheimein Lastensuojeluliitto, Sotaveteraanit sekä Luonnonsuojeluliiton Norppa ohjelma.