OlutExpon Craft Food Bistro

OlutExpon ruokatarjonta nostetaan aivan uudelle tasolle, kun ruokamyyntiä pääsevät toteuttamaan Visun Villisika ja Laurea-ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat yhteistyössä BarLaurean kanssa. Tulevien matkailu- ja palveluliiketoiminnan ammattilaisten käsissä syntyvät oluisiin sopivat ruokaherkut niin yleisesti hyvän ruuan ystäville kuin vegaaniherkkujen kavereillekin.

BarLaurean No Burger -pop up ravintola tarjoaa skandinaaviseen makuun savulohta vohvelin päällä tai vasikkaa tryffeliliemessä metsäsienien kera.

BarLaurean Vegaani -pop up ravintola puolestaan tarjoaa oluen ystäville tornadoperunoita ja kukkakaaliwingsejä sekä vegaanista, aasialaista sienikasviswokkia.

Visuvedellä sijaitseva Visun Villisika loihtii olutnauttijoille maittavia hampurilaisia, herkullisia hotdogeja ja maukasta villisikamakkaraa. Heiltä löytyy myös lihattomat versiot.

Näin hienoa ruokatarjontaa ei ole olut tapahtumissa aikaisemmin nähty!


Kylmäsavulohta

Ulkoa rapea ja sisältä herkullisen pehmeä vohveli, jossa täytteenä savulohta sekä kirjolohen mätiä, lisäkkeenä smetanaa ja pikkelöityä punasipulia.

7 €


Vasikanposkea

Lempeästi haudutettua, maukasta vasikanposkea syksyisen metsäsieni & tryffelikastikkeen kera, lisäkkeenä punakaalia.

10 €


Kukkakaaliwingsit

Mausteisia kukkakaaliwingsejä ja rapeita, hauskan näköisiä spiraaliperunoita, tulisen kastikkeen ja vegaanisen majoneesin kera. (Ve )

7 €


Sieni-wokki

Ruokaisa aasialaishenkinen vegaani sieniwokki, jossa sienten ja kasvisten maut kietoutuvat herkulliseksi kokonaisuudeksi. (Ve)

10 €


Villisika Hotdog

Villisikahodari sopii huikopalaksi maistelun oheen! Pienen kotileipomon sämpylän välissä potkua antaa tuore chili, piparjuurimajoneesi, sipulihilloke ja pikkelöity tomaatti. Annoksen kruununa toimii villisikanakki!

6 €


Villisian Savupekonileipä

Visun Villisian savupekonileipä kruunaa olutelämyksen! Leivän päällä maistuu savuinen villisian kylki, chilinen sipulihilloke ja olutsiirappi. Hapanjuurileivän on valmistanut porvoolainen pienleipomo Leipä ja Poika.

8 €


Vegaani Burger

Vegaanisen burgerinälän sammuttaa Visun vegan-burger! Porkkanaisen härkäpapupihvin seurana ruis- tai vehnäsämpylän välissä piparjuuriveganeesia, chilistä sipulihilloketta ja raikasta salaattia. (Ve)

11 €


Vege-juustoburger

Kasvissyöjät on huomioitu makoisalla vege-juustoburgerilla! Lähijuustolan grillijuuston makua nostaa tyrni-omenachutney, piparjuurimajoneesi, sipulihilloke ja raikas salaatti.

11 €


Villisika Burger

Visun Villisian lippulaiva on ehtaa jauhelihapihviä sisältävä 100% villisikaburger! Lähijuustolan kermajuuston, piparjuurimajoneesin, sipulihillokkeen ja salaatin lisäksi burgeriin saa halutessaan potkua tuoreen chilin muodossa.

11 €


Villisikaraakamakkarat

Visuveden tuotekehityksen tulos OlutExpon kävijöille! Raakamakkarat kruunaa lähituottajien valmistama hapankaali, maukkaat suolakurkut ja chilinen sipulihilloke.

12 €


Villisian Nyhtöburger

Villisian nyhtöburgeri on jo BBQ-klassikko! Pienen kotileipomon rouhean vehnäsämpylän välissä on savustettua 100% villisikaa sekä lähituottajien raaka-aineista valmistettua omenaista coleslawta, pikkelöityä punasipulia ja Visun uniikkia BBQ-kastiketta.

14 €


Kulta Katriina - Luomu Tummapaahto

Mitä olisi täydellinen ruokailutauko tapahtumassa ilman kunnon jälkkäri kahvia? Tai entä todella tärkeät välikahvit oluiden maistelun lomassa?.. Me olemme varautuneet, ja valitsimme tapahtuman kahviksi:

Kulta Katriina Luomu Tummapaahto  Luonnonmukaisesti tuotettu kahvi, jonka korkealaatuiset pavut ovat saaneet kypsyä Väli-Amerikassa ja Itä-Afrikassa ilman keinotekoisia lannoitteita. Kahvi on maultaan luonteikkaan vahva sekä aromikas ja paahtoasteeltaan 3 eli tumma.

1 €


Novelle Lähdevesi

Laadukas oluiden maistelutapahtuma vaatii laadukkaan vesihuollon, ja tähän tehtävään olemme valinneet hiilihapottoman ja maustamattoman Novelle Lähdeveden.

Kierrekorkillinen muovipullo kulkee kätevästi mukana tapahtumassa, ja välihuikat vedestä ei ole sidoksissa oluiden maisteluun. Koska kyse on meille puhtaasti asiakaspalvelusta ja teidän viihtyvyydestä, tarjoamme 0,5 litran pullon OlutExpo hintaan!

1 €

Erityisruokavaliot?

Jos sinulla on kysyttävää tapahtuman ruokatarjonnan sisältävistä raaka-aineista, me mielellämme kerromme lisää. Ota yhteyttä: meiju@event-team.fi